Verbouwingen en onderhoud

Onder 'verbouwen' verstaan we eigenlijk bijna al het werk dat we uitvoeren. Als wij iets aan een huis veranderen, dan verbouwen we het. of het nu gaat om het plaatsen van een dakraam, het verbouwen van een badkamer, of het maken van een uitbouw, in alle gevallen 'verbouwen' we het pand.

Uitbreiden

Of het nu aan de voor-, zij-, of achterkant van uw woning is, zelfs aan de bovenkant, wij hebben ervaring met het uitbreiden van een woning. Dakkapellen, dakopbouwen, dakvensters of koepels, aanbouwen aan de voor-, zij-, of achtergevel, alles is (technisch) mogelijk.

Van het aanvragen van een eventuele vergunning bij de gemeente, en het laten maken van constructieberekeningen en tekeningen bij een gerenommeerd adviesbureau, Tot en met het ophangen van het laatste lampje. Het is bij ons mogelijk om daadwerkelijk alles uit handen te geven.

Voorkom (grote) problemen.

Onderhoud van uw huis is essentieel. Neem als voorbeeld het buitenschilderwerk. Als u dit niet regelmatig controleert en bijwerkt of overschildert, kan het houtwerk gaan rotten. Is het houtwerk eenmaal rot, dan komt u voor grotere uitgaven te staan omdat er dan delen van kozijnen, of misschien wel hele kozijnen vervangen moeten worden.

Of het nu gaat om schilderen, kozijn reparaties, of vervanging van kozijnen in hout of kunststof: JK Bouw regelt het!

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen?

Neem contact op